tafel op maat

Een tafel op maat is dé oplossing voor jou als je zoekt naar een functionele en stijlvolle toevoeging aan je interieur. Een op maat gemaakte tafel past namelijk altijd perfect in de ruimte waar je hem wilt plaatsen, ongeacht de afmetingen of de stijl.

Tafels op maat van Derksen Meubeldesign

Bij Derksen Maatwerk Interieur zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van tafels op maat die volledig aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Tafels op maat kunnen wij ontwerpen in alle soorten en maten met slimme ontwerpoplossingen. Hierdoor krijg je een tafel op maat die praktisch, duurzaam en naadloos past bij jouw interieur.

Tafels voor elke functie 

Onze tafels op maat zijn beschikbaar in diverse vormen, maten, en stijlen. Zoals ronde, ovale, en rechthoekige tafels. Of je nu op zoek bent naar een strakke tafel of een meer gedetailleerd ontwerp, wij kunnen je helpen om jouw droomtafel te realiseren. Dankzij maatwerk passen we de tafel aan jouw specifieke wensen aan, zodat deze perfect past bij jouw persoonlijke stijl en wensen.

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je een eettafel voor je keuken of een salontafel voor je woonkamer? We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw ideale tafel op maat. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Tafels

Salontafels – Tuintafels – Eettafels – Bijzettafels

Stel hier jouw vraag