badkamermeubel op maat

Heeft u een badkamer die niet standaard is of wilt u graag een badkamermeubel dat perfect past bij uw persoonlijke stijl en smaak? Bij Derksen Maatwerk Interieur bent u aan het juiste adres voor een badkamermeubel op maat. 

Badkamermeubels van Derksen Meubeldesign

Derksen Maatwerk Interieur is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van badkamermeubels op maat. Onze ervaren ontwerpers weten als geen ander hoe ze uw persoonlijke wensen en de beschikbare ruimte kunnen combineren tot een praktisch en mooi badkamermeubel.

Bij Derksen Maatwerk Interieur hebben we een ruime keuze aan verschillende soorten plaathout waarmee we badkamermeubels op maat kunnen maken, zoals MDF, Fenix of HPL. Om ervoor te zorgen dat het meubel bestand is tegen vocht en water, wordt het hout zorgvuldig afgelakt.

Maatwerk

Wij bieden een breed scala aan badkamermeubels op maat, van zwevende wastafelmeubels tot vrijstaande kasten en spiegels. Onze badkamermeubels zijn beschikbaar in verschillende materialen, kleuren en afwerkingen, zodat u altijd een badkamermeubel krijgt dat perfect past bij uw interieur.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u graag meer informatie over onze badkamermeubels op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden voor uw badkamermeubel op maat.

Stel hier jouw vraag