Over ons

Ik ben Niels Derksen en in September 2019 ben ik gestart met mijn bedrijf Derksen Maatwerk Interieur. Sinds januari 2020 ben ik gevestigd aan de Hogeveld in Bergharen.
Derksen Maatwerk Interieur staat voor maatwerk, vakdeskundigheid, kennis van de laatste trends en klantvriendelijkheid.

Werkervaring

Mijn werkervaring in zowel hout als metaal heeft ertoe geleid dat ik mijn passie ben gaan volgen; het maken van meubels, keukens en stalen deuren op maat, helemaal naar jouw wensen. Iedere deur en elk meubelstuk is uniek en past uiteindelijk perfect in jouw woning. Dankzij mijn ervaring in zowel hout als metaal, kan ik het product in zijn geheel zelf produceren, zonder dat er werkzaamheden uitbesteed hoeven te worden. Ik kan hierdoor een project zelf organiseren en uitvoeren.

Wat doe wij?

Heb jij iets nodig voor een speciale plek, of van een afwijkende maatvoering? Wil je iets unieks of een eigen ontwerp laten uitwerken? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen jouw wensen in werkelijkheid kunnen brengen.

Onze visie

Het is voor ons belangrijk om eerst met jou in gesprek te gaan over jouw wensen. We bespreken alle mogelijkheden en geven je met onze professionele blik een goed advies. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken, ontvang je allereerst een vrijblijvende offerte op maat.

Tijdens het proces houden we contact met jou als klant. We doen dit, zodat je wordt meegenomen in de keuze van de materialen en het proces. Wanneer het product uiteindelijk klaar is, wordt dit met zorg afgeleverd of geplaatst.

Samen met jou gaan we graag een goed gesprek aan om uiteindelijk een uniek, speciaal voor jou gemaakt meubelstuk of stalen deur te ontwerpen en te maken. Bij goed overleg is niets voor ons teveel!

Staal

Staal is in veel verschillende maten en vormen te verkrijgen. Het varieert van kokers tot hop profielen, van dik tot dun.
Staal kan ook op verschillende manieren worden verwerkt. Dit kan van een stalendeur tot het verwerken in een meubelstuk. Bijvoorbeeld een kast van hout en staal of zelfs een keuken met hout en staal.

Voordat het staal bij de klant komt, gaat het naar de poedercoater. Het poedercoaten kan in alle RAL kleuren of in de Anodic kleurenlijn. Het geeft een extra bescherming, doordat er eerst een primerlaag aangebracht wordt en daarna de kleurcoating.

Hout

Wij werken met verschillende houtsoorten, welke variëren van massief hout tot verschillend plaathout. Onder verschillend plaathout wordt bijvoorbeeld MDF, Fenix, HPL en melamine meubelplaten verstaan.
MDF kan zowel onbewerkt als met een fineer laag worden gebruikt. Een onbewerkte MDF plaat kan zowel voor spuit- als schilderwerk gebruikt worden. MDF met een fineer laag is een plaat MDF met een echt laagje hout wat uitstraling heeft van bijvoorbeeld een massief eiken paneel of andere houtsoorten.
Alle meubelplaten kunnen in meubels en keukens verwerkt worden.

Stel hier jouw vraag